Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Εμένα με νοιάζει το πρόβλημα του άλλου. Εσένα;

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Τάσος Γεωργιάδης», σας ενημερώνει ότι εν όψει των Εορτών των Χριστουγέννων, για την ενίσχυση των σκοπών του και με το σύνθημά του «Εμένα με νοιάζει το πρόβλημα του άλλου. Εσένα;», προγραμμάτισε τις εξής δράσεις:Α. Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010 μπαίνει σε λειτουργία o αριθμός αυτόματης χρέωσης 901-11-178-178 του ΟΤΕ, κόστους για τον συνδρομητή 1,48 ευρώ με ΦΠΑ.

Β. Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010, από 11πμ έως 2μμ διοργανώνει ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ σε κοινή μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών σταθμών του Νομού μας και με  την συμμετοχή φορέων και κοινού.

Γ. Την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010 από το πρωί έως το απόγευμα, στην Πλατεία Αγίου Νικολάου και σε χώρο που έχει ειδικά διαμορφώσει ο Δήμος Χαλκιδέων, θα διαθέτουμε σπιτικές βασιλόπιτες, σοκολατάκια και λικέρ, προσφορά των φίλων κυριών του Ιδρύματος.

Παρακαλούμε θερμά να στηρίξετε, όπως πάντοτε κάνετε, αυτές μας τις προσπάθειες, προβάλλοντας το σύνθημα και προτρέποντας το κοινό σας να ενισχύσει τις δράσεις του Ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου